Reklama
Reklama
Warszawa
Reklama

Cejrowski bez cenzury. Ostry język polskich mediów

30 sierpnia 2012, 11:52
Mój program jest porządny, zarabia i na razie się trzyma. Tym się różni komercyjna stacja od stricte politycznej własności SLD, jaką jest dziś TVP - powiedział Wojciech Cejrowski, pytany w rozmowie z "Dziennikiem Bałtyckim" o jego program w stacji TVN Style
Mój program jest porządny, zarabia i na razie się trzyma. Tym się różni komercyjna stacja od stricte politycznej własności SLD, jaką jest dziś TVP - powiedział Wojciech Cejrowski, pytany w rozmowie z "Dziennikiem Bałtyckim" o jego program w stacji TVN Style / TVN
Kontrowersyjny - ten przymiotnik w opisach jego osoby pojawia się bardzo często. Nie hamuje się w opiniach, wygłasza ostre opinie niemal na każdy temat. A poza tym podróżuje, a swe wrażenia opisuje w książkach i prezentuje w telewizji. Wojciech Cejrowski ostatnio znów poruszył swoimi wypowiedziami.

Materiał chroniony prawem autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu za zgodą wydawcy INFOR Biznes. Kup licencję

Reklama
Reklama
Tematy:
TVN Boso dziennikarz Wojciech Cejrowski

Powiązane

Reklama

Komentarze(102)

Uwaga, Twój komentarz może pojawić się z opóźnieniem do 10 minut. Zanim dodasz komentarz -zapoznaj się z zasadami komentowania artykułów.
  • ON1224
    2012-08-30 12:38:58
    Tak 3-maj
    0
  • as
    2012-08-30 11:59:55
    brawa dla Cejrowskiego
    0
  • zgryzliwy
    2012-08-30 14:09:36
    twarz idioty.
    0
  • WzK
    2012-08-30 14:21:11
    Faszysta i tyle
    0
  • jak
    2012-08-30 16:56:06
    to prawda
    0
  • goll
    2012-08-30 13:08:30
    Panie Cejrowski !!
    Szacun!! I
    0
  • asas
    2012-09-01 07:17:57
    PANIE CEJROWSKI nie można się z panem nie zgodzić bo prawda jest jedna a kłamstw wiele !!!
    0
  • jatowiem1
    2012-09-01 10:03:25
    Żebyśmy byli normalnym narodem to ludzi pokroju Cejrowskiego MUSI być zdecydowanie więcej.Podstawowe cechy:prawda,szczerość,uczciwość,odwaga.Panie Wojtku,odkąd pana poznałem od razu polubiłem
    0
  • BaBa
    2012-09-01 13:12:34
    Cejrowski to nieswtety zwykły zadufany w sobie cham. Przykre.
    0
  • pis -toys
    2012-09-01 18:06:40
    W.C. zwiedził Amerykę, żeby oPiSać Indian. Australii zwiedzać nie musi, dziobaki żyją w Polsce i są pod ścisłą ochroną.
    0
  • kaktus
    2012-09-01 18:26:07
    Najmądrzejszy z całej wsi , co się Polska nazywa. Jest niegrzeczny, chamski i nie szanuje ludzi, którzy mają inne zdanie od niego. Nie umie dyskutować, tylko krzyczy. Ale książki pisze świetne! Z wielką przyjemnością je czytam.
    0
  • xeee
    2012-09-01 21:06:15
    Pan Wojtak ma moje poparcie. Nic z tego co mów nie jest wg mnie kontrowersyjne. Kontrowersyjne jest to, co wyprawia lewactwo.
    0
  • chlopzmazur
    2012-09-02 20:29:50
    Nagonka na Cejrowskiego jest żywym przykładem tego, jak bardzo moralność boli tych, którzy dawno się jej wyzbyli
    0
  • Ula
    2012-09-01 21:56:13
    co w tych wypowiedziach było kontrowersyjnego?
    0
  • NN
    2012-08-30 12:02:49
    po prostu celebryta - oszołom. właściwe nie różni się niczym od wspomnianej frytki. po prostu wybrał inną drogęrobienia 'zamieszania' wokół siebie. taki katol i wyznawca wiary jak z koziej d...
    0
  • san
    2012-08-30 12:12:29
    Brawo Cejrowski--wal Pan w te aferalne, fałszywe rudo-czerwone mordy.
    0
  • dd
    2012-08-30 12:09:14
    odwazny czlowiek :) za to go szanuje
    0
  • PS
    2012-08-30 12:09:51
    Celebryta to ktoś bez dokonań, znany, bo znany.Cejrowski jest najbardziej czytanym autorem ksiązek podrózniczych w Polsce w ostatnich latach. jest w radiu i tv. Proszę o podanie dokonań Frytki
    0
  • jacóś
    2012-08-30 12:10:47
    Wyjątkowo odrażający drab.
    0
  • Gonzo
    2012-08-30 12:11:37
    jako jeden z nielicznych mówi prawdę !!!
    0
  • Edward Sopot
    2012-08-30 12:12:58
    Wyslijcie tego frustrata ... na marsa

    Albo jeszcze dalej , niech zostanie tam rzecznikiem watykanu
    0
  • wiktro
    2012-08-30 12:15:12
    jacóś2012-08-30 12:10

    Wyjątkowo odrażający drab.
    ...

    a wczym jest odrażający?
    bo odrażający jest na pewno Niesiołowski
    0
  • traveller
    2012-08-30 12:18:06
    Panie Wojtku , szacun za fantastyczne programy podróżnicze...
    0
  • dzierzynski
    2012-08-30 12:20:59
    proponuje przebadac,czy nie byl TW!
    0
  • sb
    2012-08-30 12:31:01
    WIELKI SZACUNEK PRAWDZIWY POLAKU PATRIOTO.A SZPICLE ESBECCY NIE WYJĄ
    0
  • Podatnik(płacący)
    2012-08-30 12:28:12
    To że Wojciech C. opisuje tą medialną "rodzinę" gdzie występują ciotki i pociotki polityków "z lewa jak i z prawa" ,generalnie jest słuszną koncepcją jak to mówił znany działacz i prezes klubu sportowego Tęcza Ryszard Ochucki. Tyle tylko że pan Wojciech C nie do końca jest taki uczciwy jak sam o sobie mówi lub jakim nie powinien być mówiąc o innych.Niech pan Wojciech C opowie jak to za trzy tygodnie pracy w Meksyku dostaje 20 tys złotych do ręki bez faktury czy rachunku.Niech więc nie opowiada o innych tylko niech samemu zajrzy do swego ogródka.Owsiaka który ratuje dzieci opluwa ale samemu płacic podatki za które też można uratować np dziecko w szpitalu to nielaska.tak czy siak Wojciech C jest potrzebny bo pokazuje i mówi o tym o czym media lewacko gejowskie napisać lub powiedzię by nie raczyły.
    0
  • hanah
    2012-08-30 12:30:40
    Ludzi z kulturą wyrzucają z telewizji,a P. Cejrowski trzyma się jak rzep psiego ogona. To ,że jeżdzi po świecie i coś tam napisze i wyda ,nie znaczy,że ma coś mądrego do powiedzenia. Jego język adresowany jest dla niewybrednych,podobnych w obyciu P.Cejrowskiego. tak właśnie szerzy się w naszym społeczeństwie chamstwo ii takie zachowania lansuje się poprzez media.
    0
  • adam
    2012-08-30 12:41:53
    >po prostu celebryta - oszołom. właściwe nie różni się niczym od wspomnianej frytki.

    frytka zna anielski i hiszpański, ma swój pogram, wydaje książki i jeździ po świecie?
    0
  • gość
    2012-08-30 12:51:32
    Wyciągacie jakieś stare sprawy i ciągle piszecie o Cejrowskim nudzi wam się. Cały tydzień o nim
    0
  • mim
    2012-08-30 13:02:46
    Panie Cejrowski, jesteś Pan matoł i tyle.
    0
  • komuch
    2012-08-30 12:50:21
    Tylko ,że frytka ma jaja a on fioła !
    0
  • kroll
    2012-08-30 12:48:59
    brawo, Panie Wojtku! Tylko zdrowa ryba plynie pod prąd!! Tak trzymać! Pozdrawiam serdecznie!
    0
  • Obiektywna
    2012-08-30 13:07:19
    Z kulturą to u was jest problem na polskich forach umiecie tylko obrażać, wyzywać i przeklinać z błędami.
    0
  • seniorita
    2012-08-30 12:58:36
    Frytce się należało zmądrzała od tamtej pory dajcie już z tym spokój. Publicznie uprawiała seks na oczach milionów to chyba liczyła się z krytyką. Stare dzieje.
    0
  • budestera
    2012-08-30 13:08:27
    w TV obojetnie jakiej powinien wystepowac w koszulce ze swietymi a zwl matka boską to by potwierdzało tylko ze jest "madry i zdrowy"
    0
  • Moral
    2012-08-30 13:08:35
    Jego "dialektyka" sprawdza sie w jego zyciu rodzinnym? Facet o dwóch moralnosciach.
    0
  • Józef Zieliński
    2012-08-30 13:16:02
    Poglądy Pana Cejrowskiego wynikają z jego wartości katolickich jaki posiada, publicznie akcentuje w życiu społecznym. Wszystko co się dzieje w życiu publicznym i polityce wokół nas to prawdziwe bagno i dlatego tylko potrzebne są ostre słowa wzywające do nawrócenia i zmiany postaw pod względem moralnym.
    0
  • Bokser
    2012-08-30 13:26:02
    W.Cejrowski jest spoko ziom ! Sypie prawdę prosto w oczy i nie peką ! Szacun !
    0
  • Bokser
    2012-08-30 13:27:38
    Lubie słuchać jak Cejrowski opowiada ! Szkoda ze tak mało go w TV pokazuja .
    0
  • joan
    2012-08-30 13:46:32
    Cenię Cejrowskiego jako dziennikarza i pisarza. Zgadzam się ( przeważnie) z jego opiniami. Jest odważny i mówi to co myśli, a do tego nie zachowuje się po chamsku jak np. Kuba Wojewódzki lub Figurski. Ci ostatni są dla mnie zerami, a Cejrowski to jest ktoś!
    0
  • Jaś
    2012-08-30 13:58:17
    Facet jest morowy. Za swoją pracę bierze kasę i nikomu nie włazi bez mydła, a jak trzeba to mówi co myśli, w przeciwieństwie do tych wszystkich najemników z TV.
    0
  • non profit
    2012-08-30 14:02:23
    Brawo Panie Wojtku rypać te POkręty... Szacun... jakie POkręty takie argumenty.
    0
  • MIREK
    2012-08-30 14:11:30
    JEST PAN WSPANIALY ZA KRYTYKĘ PREZYDENTA TEGO OD KRZYZY WG. PANA WOJTKA PAN K. PIERWSZY Z LUDEM POWINIEN ZAPALIĆ ZNICZ PRZY TABLICY NA KRAKOWSKIM PRZEDMIEŚCIU, A NIE DOPUŚCIĆ ABY TAM SIE DZIAŁY STRASZNE RZECZY
    0
  • zzz
    2012-08-30 14:12:41
    To może jednak pan Cejrowski nie będzie się pokazywał w tych wrażych stacjach telewizyjnych co?
    0
  • taka uwaga
    2012-08-30 14:30:21
    WzK

    Nie używaj słów, których znaczenia nie rozumiesz koleś
    0
  • Ja
    2012-08-30 14:27:46
    Wielki Szanowny panie Wojtku!
    Kocham Pana programy, świetne,interesujące,trafia do każdego widza bez względu na wiek i wykształcenie.
    wielki Szacunek
    0
  • h
    2012-08-30 14:28:41
    To się nazywa mieć moralność , żyć zgodnie z tym co mówi sumienie i wierzyć , lub jak kto woli , wiedzieć , że z czynów na tej Ziemi przychodzi czas się rozliczyć . I to bez względu na to czy ktoś w swoim wygórowanym EGO w to wierzy czy nie . Zawsze można piłować gałąź na której się siedzi twardo twierdząc , że grawitacja nie istnieje .
    0
  • /
    2012-08-30 14:29:06
    Gratulacje Panie Wojtku,nareszcie ktos nie boi sie wyrażać swoich opinii.
    0
  • WOLF
    2012-08-30 14:41:50
    WOJTEK STARTUJ NA PREZYDENTA MASZ POPARCIE MOJE, MOJEJ RODZINY I MOICH ZNAJOMYCH , W TEN SPOSÓB ROZGONIMY CZERWONĄ HOŁOTĘ TAKŻE NA TYM FORUM BYDLAKÓW CZERWONYCH, SODOMIARZY I TU NIE BRAKUJE
    0
  • Anonimus
    2012-08-30 14:48:27
    ZA DUŻO panowie strażnicy for wycinacie wpisów normalnych i nie skundlonych Polaków, a to nie dobrze, bo rację panu Cejrowskiemu przyznajecie i POtwierdzacie, ze pan Wojtek ma rację, ze demokracji nie ma, bo padalców ful i wasalizm ogromny w Tuskolandzie panuje i ma się dobrze!
    AFERY i nic POzytywnego nie ma, bo w TuskoLandzie być nie moze~, bo zasada jednaa - żadnych zasad nie POtrzeba, a rząd się sam wyżywi. Reszta hołoty narodowej, to oszolomy i katole, co odstają ooid Ewropy i do de z nimi !
    0
  • WzK
    2012-08-30 15:14:22
    Do taka uwaga

    Doprecyzuje: kato-faszysta
    0
  • anp
    2012-08-30 15:20:43
    Najwieksze tajemnice dzisiejszej terazniejszosci , to ; 1/ Za co Ojciec z Torunia dostal koncesje u Rosjan na stagje przekaznikowe na Uralu ? 2/ Jakie polecenie wydal Jaroslaw Zbawiciel swojemu bratu w samolocie ? 3/ Dlaczego Antonio ,,Detektyw'' bedac 12 km od katastrofy rejterowal az sie za nim kurzylo ? 4/ Dlaczego Wojtus ,,Bosonogi'' nie zmienil obywatelstwa i miejsca zamieszkania jak oswiadzczal na Ekwador , czy Izrael , tylko meczy sie w TVN za 220 tys miesiecznie wsrod ,,ubekow i szpicli " ? ...na czwarte pytanie moge sobie odpowiedziec - pieniadze nawet w TVN- ie niie smierdza , to juz ma sie w swojej krwi . To jest silniejsze jak wszystko ,,ZEW KRWI ''
    0
  • Obserwator
    2012-08-30 15:47:47
    Wywalić go ze wszystkich mediów - na zbity pysk. Wiele lat udawało mu sie migać od jakielkowiek pracy , a brał ogromne pieniądze. To jest typowy nierób. !!! Telewizja Trwam - czeka na niego.
    0
  • tensam
    2012-08-30 15:48:39
    A ten bosonogi ćwierćinteligent jeszcze nie wyjechał z Polski do Wenezueli?
    Myślałem, że tego palanta już tu nie ma...
    0
  • liberał
    2012-08-30 16:15:52
    Pan Cejrowski ma to do siebie,że dzieli stacje telewizyjne na dwie kategorie.Pierwsza z nich to tzw.mądre stacje,czyt.takie w których p.Cejrowski aktualnie ma program i druga - głupie stacje,czyt.takie w których w.w nie ma programu.Prosty podział?No cóż ktoś by rzekł,że tak prosty jak konstrukcja cepa albo...jak bohater powyższego artykułu.
    0
  • liberał
    2012-08-30 16:28:49
    Jakie mądre i wnikliwe spojrzenie...:-)Szkoda tylko,że głowa taka pusta:-)
    0
  • SYMPATYK
    2012-08-30 16:41:06
    WOJTEK! OPOWIEDZ JAK SZLACHTOWALES NA WSI SWINIE. MOZE BYS TERAZ ZAKASAL REKAWY I ZABRAL SIE ZA TE RZADZACE W POLSCE SWINIE!
    0
  • niewidzialna ręka
    2012-08-30 16:43:12
    Lubię Cejrowskiego - mówi to co myśli większość zastraszonych Polaków.
    Pewnie już tropi go „grasujący samobójca” nasłany przez postkomunistyczne służby specjalne rządu kaczora donalda.
    0
  • YE RYCHO
    2012-08-30 16:44:30
    Cejrowski (podobnie ja Mariusz Pudzianowski popularność), zmarnuje swój talent globtrotera z fantastycznymim reportażami, mieszając się w polityczno-religijne potyczki. WIARA to jedno, a podlizywanie się niecieszącej się pozytywnymi opiniami w Polsce 'czarnej kaście', to drugie. Nie sądzę, aby się to opłąciło.
    0
  • czuwaj
    2012-08-30 16:47:46
    Panie Cejrowski, niech pan zagra na fletni pana i wyprowadzi za sobą otumanione stada lemingów daleko poza granice naszego kraju! Zdrajcami zajmiemy się sami!
    0
  • Ciekawy
    2012-08-30 17:11:11
    Ciekawe czy jakiś psychiatra analizował mimikę pana Cejrowskiego ?
    0
  • widz
    2012-08-30 16:56:32
    Na boso wśród lemingów - oto kolejny odcinek podróży Pana Cejrowskiego. Tysiące, ogłupionych, zdradzonych, okradzionych, pohańbionych przygląda się jak garstka pastuchów zagoniła ich na skraj przepaści i spycha w otchłań politycznego niebytu! - w odbyt historii...
    0
  • satyr
    2012-08-30 16:55:51
    Do ~liberał
    Jesteś "prosty" jak "łuk" (odczep się od "cepa"-wynalazco").
    0
  • Hanka
    2012-08-30 14:50:15
    Katolicyzm nie ma nic wspolnego z polityka. A pan Cejrowski jest reakcyjnym homofobem, ktory podtrzymuje brutalny i negatywny ton w polskich mediach.
    Troche bardziej dystansu, elegancji i europejskosci przydaloby sie. Chyba, ze przedstawiamyt sie jako zacietrzewionego patriote i katolika. Tacy niestety prowadza Polske na manowce. Ale publiczka to lubi, wiec sie to dla nich robi.
    Nie dla mnie taki faszysta.
    0
  • amen
    2012-08-30 17:12:50
    Cejrowski występuje w roli komentatora holokaustu Narodu Polskiego. Pozostał mu i nielicznym świadomym Polakom, czarny humor. Jesteśmy bezsilni - wybory będą znowu sfałszowane, Prezydent, elity niepodległego państwa i naczelne dowództwo armii i zostało wymordowane. Mamy teraz narodowe dożynki polskiej gospodarki czyli AMBER GOLD, które w tym roku odbywają się w rodzinnym mieście capo di tutti.
    0
  • Ostoja
    2012-08-30 17:11:00
    Panie Wojtku,
    z buta proszę POpaprańskie, zaprzańskie dusze gromić, bo POtrzeba taka jest na czasie, jak nigdy dotąd!
    Amber Gold to ostatnia już kropla, która czarę goryczy przepełniła nieprawością partyjno-rządowego nieudacznego gabinetu Donalda Herr`a Tuska. Ta jego TuskoPOska cała nieudaczna i do kitu na zmianę już w pełni zasłużyła, bo niekompetencja i POzwolenie na aferalność władz już przekroczyła wg pRezia Bula-Beznadzieji nawet Koronę Himalajów, co pan dobrze wie i na co reaguje zasadnie i prostolinijnie, bez zbędnej ceremoni, bo na to nie zasługują. Trzeba z BUTA i to pan robi bezceremonialnie, bo tak trzeba i należy.
    0
  • KOKOSZA
    2012-08-30 17:27:31
    CEJROWSKI JEST KATOLEM I W DUPIE MA RESZTĘ NARODU POLSKIEGO
    0
  • luk1407
    2012-08-30 17:54:51
    Niebiosa otworzą się podczas Ostrzeżenia

    Orędzie nr 94 z serii Ostrzeżenie.

    Poniedziałek 23 maja 2011 godz.14:30

    Moja droga, ukochana Córko, cierpisz z powodu męki, którą znoszę dla grzechów człowieka. Tak to odczuwasz. Teraz właśnie dostrzegasz maleńki ułamek Mojego cierpienia, którego doznaję w każdej minucie waszego dnia. Moja Córko, nie lękajcie się Ostrzeżenia.

    Ostrzeżenie będzie dramatycznym wydarzeniem.

    Wielu ludzi na świecie dozna wstrząsu, ponieważ będzie to dramatyczne wydarzenie, gdzie Niebo otworzy się i Płomienie Miłosierdzia wystrzelą na cały świat. Wielu ludzie nie zrozumie, co się dzieje. Będą tak wstrząśnięci, że błędnie pomyślą, iż są świadkami końca świata. Powiedz im, żeby radowali się, gdyż będą świadkami Mojej Chwały. Będzie to, jeśli będą odpowiednio do tego przygotowani, najbardziej spektakularny przykład Mojego Miłosierdzia od dnia Mojego Ukrzyżowania. Moje Dzieci, to będzie wasza Ratująca Łaska i będzie chronić tych, którzy w przeciwnym razie zostaliby skazani na potępienie w głębinach Piekła.

    Wszystkie Moje Dzieci, wszędzie, muszą ostrzec zagubione dusze, czego należy oczekiwać. Nakłońcie je, by szukały teraz pojednania przez wyznawanie swych grzechów. Ważne jest, by tak wielu ludzi jak tylko możliwie znalazło się wcześniej w stanie łaski, ponieważ z powodu szoku mogą nie przeżyć tego Wydarzenia. Znacznie lepiej jest być wcześniej świadomym tego niezwykłego Boskiego Wydarzenia, niż pozostać nieprzygotowanym w dniu Sądu Ostatecznego.

    Bądźcie wszyscy silni. Cieszcie się, jeśli jesteście pobożnymi wyznawcami – wam pokazany zostanie moment Mojej Boskiej Obecności, której wasi przodkowie podczas swojego życia nigdy nie widzieli. Módlcie się za resztę Moich Dzieci. Powiedzcie im Prawdę teraz, dopóki możecie. Ignorujcie ​​ich pogardę, gdy powinni teraz działać, by przez modlitwy uzyskać przebaczenie swych grzechów – podziękują wam potem, gdy Wielki Cud się wydarzy.

    Idźcie teraz w pokoju. Nie bójcie się. Módlcie się właśnie za te dusze bez wiary, aby nie zginęły w stanie grzechu śmiertelnego.

    Wasz Boski Zbawiciel

    Jezus Chrystus
    0
  • Octavian
    2012-08-30 17:57:11
    Tacy "asy dziennikarstwa" jak Wojtuś czy Ziemkiewicz mają swoją, lubiącą chamstwo publiczność. Zwroć uwagę na zbieżność ich oceny Euro 2012, cytuję Ziemkiewicza: „zbliżające się mistrzostwa uważam za polityczną hucpę Tuska i jego szajki, nałożoną na gigantyczną maszynę do przekręcania kasy.”
    I tyle w temacie...
    0
  • antrypisdzielec
    2012-08-30 18:14:55
    pisdzielce... Katopisdzielce więcej jadu, więcej żólci, więcej smarkotek na bliźniego...
    Bo będzie po premii gdy ustaniecie w swoich węszeniach , donosach, kopusiowaniu... Won przebrzydłwe kundle pisuarowe, won do czarnych wazelinować odbyty
    0
  • MEGA 2
    2012-08-30 18:29:04
    To tym ********** z P O podoba sie zozpierdacz jaki zrobili ICH ULUBIENCY-zlodzieje i kretacze .Ciekawe kto bedzie nastepnym Seryjnym Samobujca.??? A od Cejrowskiego Wara pseudo inteligencjo z P O-najwieksze dzikusy i matoly !!!
    0
  • CHIŃCZYK
    2012-08-30 21:13:51
    Christ,, to ruski kacap jeszcze nie ochrzczony prawdziwy iwan
    0
  • christ
    2012-08-30 21:04:23
    to moze jesli ten Cejrowski jest taki ostry i bezkompromisowy na PRAWDE, to noech w koncu upomni sie o te 314,5 miliona zlotych 8 Nowych ), ktore Tad.Rydzyk nielegalnie zebral niby na ratowanie Stoczni Gdanskiej im. LENINA, a ktore to pieniadz ukryl i wydal nie wiadomo jak, za co normalny obywatel dostalby do 15 lat wiezienia. No niech sie upomni ten zapszaniec Cejrowski.
    0
  • re: Octavian
    2012-08-30 18:16:05
    a ty sierściuchu lewaków idź i POciągnij swojemu "asowi" liskowi, żakowskiemu, wojewUCkiemu i całej bandzie innych pachołów tej reżimowej bandy.
    0
  • AUTOR
    2012-08-30 22:31:12
    Ten Gość jest szczery i uczciwy do bólu !
    0
  • baltazar
    2012-08-30 23:26:14
    Cejrowski to jest gość ma moralny kregosłup w odróżnieniu do sprzedajnych osłow z PO+PSL i ich POpleczników
    0
  • Jan
    2012-08-31 05:46:09
    Nie wiem co jest kontrowersyjnego w Wojciechu Ceejrowskim, normalny czlowiek.
    Kontrowersyjny to jest Tusk, Komorowswki, Pali kot, Kalisz,Niesiolowski, Bartoszeski itp.
    0
  • na maksa
    2012-08-30 16:35:00
    Lemingi mają sojego palikota, niesioła, tuska i komoruska a Polacy bawią się trafnymi ocenami Pana Cejrowskiego.
    0
  • mm
    2012-08-31 06:54:33
    Bidokowi nie sprzedają się bardzo drogie książki więc dziennik codziennie robi mu reklamę, ..
    0
  • e
    2012-08-31 08:28:55
    o mamo
    kiedy zakończymy promocje palantów
    0
  • tkaf
    2012-08-31 09:26:41
    Panie Cejrowski jest Pan cennym unikatem wśród zgraji dziennikarzy.95% to sPOlegliwi władzy i układom.Pan jeden z nielicznych "wali" PRAWDĘ .SZACUN za odwagę.
    0
  • psi psi
    2012-08-31 09:32:39
    CEJROWSKI TO POGROMCA LEMINGÓW! Dla przypomnienia - małych gryzoni ze skłonnością do samobójstwa. Obawiam się, że „grasujący samobójcy” będą chcieli dobrać się do jego szyi. Póki co, będziemy jeszcze nie raz świadkami jak to Cejrowski bosymi stopami przechadza się po puszystych grzbietach lemingów.
    Skowyt, piski i ścieranie zębów na katolickim krzyżu będzie słychać w mediach tych małych rozeźlonych zwierzątek.
    0
  • Góral
    2012-08-31 09:57:50
    I słusznie. Nie można poważnie traktować i cenzurować wypowiedzi każdego idioty. Można leczyć ale nie zakazywać głupot.
    0
  • tak tak
    2012-08-31 10:17:09
    ~Góral

    Sam jesteś idiota i sam się lecz tak go nie lubicie a najwięcej komentujecie jak ja kogoś nie lubię to unikam.
    0
  • Ewa
    2012-08-31 10:28:48
    słuszne komentarze i godne uwagi-szacunek
    0
  • jktralala
    2012-08-30 22:52:51
    pracuje dla wszystkich stacji i pieniążki mu nie śmierdzą,obojętne ,czy dostaje od komuchów,pisowców czy też pełowców...
    0
  • ANNA
    2012-08-31 11:02:39
    CEJROWSKI WŚRÓD NIELICZNYCH NORMALNYCH W TELEWIZJI.
    0
  • Cezar
    2012-08-31 22:10:50
    Panie Wojtku byle tak dalej! Zgadzam się z Panem w zupełności
    0
  • Anka
    2012-08-31 23:33:51
    I za to go kocham ,mówi to co myśli,prosto z serca.

    Serdecznie pozdrawiam p.Wojtka
    0
  • Zofia
    2012-09-05 20:25:31
    Mysle,ze to szczwany lis.Szczerosc i odwaga tak,ale nic innego.
    0
  • Wieslawa
    2012-09-05 20:41:26
    Swieta prawda panie YeRycho,kazdy powinien robic to do czego jest stworzony.Poprzestac na tym,co sie ma i nie pchac sie tam,gdzie nie trzeba.
    0
  • starababa
    2012-09-06 08:51:50
    Początkowo -drażniący.Jednak słuchając dalszych wypowiedzi-identyfikuję się z nimi!
    0
  • STW
    2012-09-06 19:04:49
    zawsze muwiłem --przynależnośc religijna to moja moc iii prywatnosc P Cejrowski obnośisie swoją wiarą //
    0
  • Jerry
    2012-11-04 09:07:48
    Karierowicz i "ogłupiacz" ludzi! Na śmietnik z nim!
    0
  • WOLNI W PRL+U
    2012-10-29 08:30:14
    jnie jestem FANEM Pana W.Cejrowskiego.TO JEDEN Z NIELICZNYCH,WOLNYCH
    DZIENNIKARZY.POZOSTALI +RED=POWINNI CODZIENNIE ZE WSTYDU ZJADAC PORANNE KAPCIE.
    0
  • Góral
    2012-10-29 16:05:24
    Media!!! Nie cenzurujcie tego bałwana, nie dajcie mu łamów, anten. Musi opowiadać te swoje pierdoły? Ma sektę Rydzyka i tam niech puszcza te bąki.
    0
  • ALEK
    2012-11-06 17:24:28
    Gdy miał program WC to do obrzydzenia pomiatał KK, a teraz święty za kilku naraz.
    0
  • Róża
    2012-11-19 21:08:45
    A ja pana Cejrowskiego programy z zainteresowaniem oglądam, lubię i za nie dziękuję. Podziwiam także za patriotyzm, miłość do Ojczyzny i Boga. Gorąco pozdrawiam
    0
  • 006
    2012-11-27 13:52:31
    Ten Cerejowski to wielkie zadufane w sobie bydle!
    Podrozuje po swiecie i nakreca glupie filmiki w ktorych wysmiwa swoim zachowaniem inne kultury i religie, swiecie przekonany ze katolstwo to jedyna i nadrzedna prawda. CIMNIAK.
    0
  • sz
    2013-06-13 06:16:43
    Wielki Katolik a po rozwodzie więc niech nauczanie moralności zostawi w szatni.
    A tak ogólnie to go lubię bo jest wyrazisty i przekonany do tego co mówi.
    0
  • gh
    2013-06-14 15:30:52
    do sz- Jakby Ci się baba puszczała- to pewnie przyjąłbyś to za coś naturalnego.
    0
  • OSSA
    2013-06-14 16:14:46
    Programy podróżniczo - przyrodnicze Panów Toni Halika i Wojciecha Cejrowskiego bardzo lubię oglądać. Są bogate w treści i łatwo przyswajalne. Pokazują Świat, którego w rzeczywistości większość z nas nigdy by nie zobaczyła. Drażni mnie jedynie obnoszenie się Pana Cejrowskiego z symbolami wiary rodem z Meksyku. Wiarę zostawmy w spokoju i w należnym Jej miejscu. Ani ujmy, ani splendoru ona programom nie dodaje. A zakrawa to troszkę na bigoterię.
    0
Reklama

Zobacz więcej

Reklama