Makłowicz o programach Gessler: Chodzi o jakąś psychodramę
Magda Gessler, za sprawą dwóch programów rozrywkowych w stacji TVN, stała się największą, kulinarną wyrocznią w kraju. Okazuje się jednak, że osoby zajmujące się tematyką kulinariów, nie mają o tych produkcjach najlepszej opinii.
No tak ,kudły nad garamy to już odrzuca od jedzenia tych potraw nadzorowanych przez tą Panią
przy ich gotowaniu. Nastepnie ich jakość ,że trzeba szybko kupować Ulgix jak nakazuje nieciekawy wizerunek Pani G. z plakatów reklamowych ,tego leku.
Panie Makłowicz ,nikt Pana nie przebije ,jest Pan tak wspaniałym gawędziarzem
że ja ,zostawiam wszystko (spaliłam obiad ) by Pana słuchać i żadna hartucha
Pana nie przebije.,jeżeli idolem może być Pan ( moim idolem) t.z.że gotuje Pan
świetnie bo mój obiad sie palił a z Pana gotowania tak pachniało ...że tego nie
czułam .Pan nie krytykuje tylko gotuje super ...gotuje ichciała bym kiedyś tych
wspaniałości skosztować ,bo mnie takie nie wychodzą .i mój mąż woła ej TY
Geslerowa znowu gdzies w garkuchni byłaś ...?
Maklowicz najlepszy .swietne programy.Gesler beznadziejna,obrzydzenie bierze jak widze ta babe.Czy ktos jadl w jej restauracji,czy tez takie tanie jedzenie
Format programów Gesler zerżnięty z amerykańskich i kanadyjskich cykli np. "Restaurant makeover".
Rację ma Makłowicz, jednak jemu samemu daleko do takiego np. Antona Mosimanna
Pani Gessler, czy jak jej tam, brak zwykłej pokory. Udaje, że gotuje, udaje że na tym się zna, a "głupi naród to kupuje". Jak widzę ten "autorytet" z bełkotliwą wymową, to przypomina mi sie słynny aforyzm Stanisława Jerzego Leca: "Zawsze znajdzie się jakiś Eskimos, który poucza mieszkańców Sahary jak walczyć z upałem". Taka jest właśnie pani Gessler, de domo zupełnie inaczej się nazywająca, hucpiarska i powierzchowna, wydająca osądy jak komisarz CZEKA, ostateczne i do natychmiastowego wykonania. Obrzydliwy babsztyl obnoszący się ze swoją zamożnością w kraju gdzie tacy jak ona wysłali na ulice, jako bezbdonych i bezrobotnych, setki tysięcy ludzi. Napawa mnie wstrętem i odrazą.
pan Makowicz - super osobowość, ogromna kultura osobista...
Ale niech nie polewa wszystkich potraw hektolitrami cholesterolu!
Robert Makłowicz - kuchnia dla mocarzy trawiennych.
Przy okazji - Pozdrowienia!
Makłowicz ma rację Ta pani nie ma zielonego pojęcia o gotowaniu a jej program nic nie wnosi do tej tematyki.
Wsypuje tylko torebki z "przyprawami" sponsorów programu I przeklina.
Program został też bardzo żle skopiowany z kanadyjskiej produkcji
Jest mi wstyd za władze Katowic, że przekazały tej ignorantce Kryształową, w której produkuje Śląskie potrawy made in gessler!!!
Pochodzę z Katowic, mieszkam w Kanadzie od 30 lat I jestem związany z branżą kulinarną
Polacy to z reguły prymitywy i ćwoki, którym nie wolno nawet podpowiedzić nic mądrego. Pokazuje to program Pani Gesler, która ma pojęcie nie tylko o gotowaniu, ale potrafi z tymi ćwokami rozmawiać i wie jak ustawić im biznes. Program nie tylko jest o gotowaniu ale o tym jak udanie prowadzić restauracje. Czy to tak trudno zrozumieć?? Może trudno jesli jest się polskim ćwokiem.
Do Zorro, jeżeli Geslerowa uratowała jakąś restaurację to gratuluję braku orientacji. W Gdańsku np. w restauracji Rybka, która reklamuje się rewolucjami Geslerowej jakoś świeci ciągle pustkami, w przeciwieństwie do knajp po sąsiedzku (na budach).
Niech pan Makłowicz nie przesadza z opinią o pani Gessler , program jest o restauracja w polskich warunkach a nie tylko o podrózach .Jeśli ktoś jest bezwstydnym ćwokiem , który nie dostrzega plusów programu tvn-u to niech nie wyskakuje z beznadziejnymi komentarzem!!!
przy ich gotowaniu. Nastepnie ich jakość ,że trzeba szybko kupować Ulgix jak nakazuje nieciekawy wizerunek Pani G. z plakatów reklamowych ,tego leku.
że ja ,zostawiam wszystko (spaliłam obiad ) by Pana słuchać i żadna hartucha
Pana nie przebije.,jeżeli idolem może być Pan ( moim idolem) t.z.że gotuje Pan
świetnie bo mój obiad sie palił a z Pana gotowania tak pachniało ...że tego nie
czułam .Pan nie krytykuje tylko gotuje super ...gotuje ichciała bym kiedyś tych
wspaniałości skosztować ,bo mnie takie nie wychodzą .i mój mąż woła ej TY
Geslerowa znowu gdzies w garkuchni byłaś ...?
Rację ma Makłowicz, jednak jemu samemu daleko do takiego np. Antona Mosimanna
Ale niech nie polewa wszystkich potraw hektolitrami cholesterolu!
Robert Makłowicz - kuchnia dla mocarzy trawiennych.
Przy okazji - Pozdrowienia!
Wsypuje tylko torebki z "przyprawami" sponsorów programu I przeklina.
Program został też bardzo żle skopiowany z kanadyjskiej produkcji
Jest mi wstyd za władze Katowic, że przekazały tej ignorantce Kryształową, w której produkuje Śląskie potrawy made in gessler!!!
Pochodzę z Katowic, mieszkam w Kanadzie od 30 lat I jestem związany z branżą kulinarną