"Kuchenne rewolucje" Magdy Gessler powracają
1 W porcelanowej Chodzieży , zielonym zakątku Wielkopolski, znajduje się restauracja Kameralna. W latach siedemdziesiątych była to znana peerelowska kawiarnia, w której gościły tłumy. Siedem lat temu lokal przejęło małżeństwo, Anna z Leszkiem. On obok otworzył antykwariat, ona zamarzyła o restauracji. Niestety, o ile książki cieszą się sporym zainteresowaniem, na obiad do Anny rzadko kto zagląda. Goście najczęściej wpadają wyłącznie na piwo…
TVN
2 Anna nie wie, gdzie leży problem. Podejrzewa, że to jej wina, bo zamiast wymagać wszystko robi sama, ale innej metody nie zna. Bycia prawdziwą szefową może ją nauczyć tylko Magda Gessler! Czy jej się uda?
TVN
3 "Będą Kujawiacy i Górale, będą dwie stolice Polski, będą kozy, kaczki, a nawet ostrygi. Stoły ugną się pod ciężarem mięsiw, a właścicielom ugną się nogi, kiedy dostrzegą wreszcie prawdę o własnych restauracjach." - czytamy w zapowiedzi nowego sezonu "Kuchennych rewolucji"
TVN
4 W kolejnych odcinkach, "Magda Gessler zmierzy się z tirami, z kuchnią bez kucharzy, z gigantycznym kredytem, a potem wsiądzie do ekskluzywnego Orient Expressu, którego maszynistą okaże się być mechanik samochodowy."
TVN
5 „To jest żywioł. To jest chwila. To jest mój instynkt czarodziejki, który posiadam i który podpowiada mi co i jak należy zrobić. Ja to po prostu czuję w danym momencie – tu i teraz” – uchyla rąbka tajemnicy swojego przepisu na udaną rewolucję Magda Gessler
TVN