Kuba Wojewódzki zapytał Starmach, czy była kiedykolwiek w restauracji, w której jej koleżanka z planu "MasterChef", czyli Magda Gessler, przeprowadzała rewolucję. Anna odparła:

Biznes restauracyjny jest bardzo trudny, mniej więcej jednak restauracja na dwie, upada. Tak więc nawet, jeśli Magda robi rewolucję w 100 knajpach i kilka z nich bankrutuje, to i tak jest to świetny wynik. Magda robi dobrą robotę.

Reklama

Czytaj także: Gessler uratowała kolejny lokal. Obroty wzrosły o 400 procent

Ania Starmach zdradziła także Kubie, co zrobić aby szybko pozbyć się niechcianych gości:

Najprostszą zasadą jest podanie dużej ilości soli, albo przepalenie, czy przegotowanie czegoś. To są bardzo proste metody, bardzo często stosowane.

Gospodarz nie powstrzymał się także przed złośliwościami. Kiedy Ania Starmach powiedziała, że u niej w Krakowie nie jada się parówek na Wigilię, Kuba odparł:

No tak, na wsi zawsze jadało się inaczej, niż w mieście