Z naszą gastronomią jest coraz lepiej. Wyraźnie to widać. Szefowie lokali, które pokazujemy w programie są zwykle pozytywnie nastawieni do zmian. Widać, że chcą coś poprawić. Czuję tą siłę, zarówno małych, jak i większych lokali, które chcą dążyć do perfekcji – zdradziła Faktowi Magda Gessler. Zdaniem restauratorki, dzięki „Kuchennym rewolucjom” Polacy coraz bardziej przekonują się do stołowania poza domem. – Chodzi o to, żeby chodzili wreszcie do restauracji, a nie gotowali w domach, z myślą, że w lokalu jest drożej – mówi gospodyni show.

Reklama
TVN / AGNIESZKA K. JUREK

W nowych odcinkach ceniona restauratorka zmierzy się m.in. z upartym góralem w obronie jego restauracji i zostanie mediatorką między skłóconymi braćmi, którzy prowadzą interes razem z byłą żoną i obecną dziewczyną jednego z nich. Gessler znów będzie siała spustoszenie, ale i pochwali... jeśli tylko będzie za co.

TVN / AGNIESZKA K. JUREK

>>>Czytaj także: Janowski chce się żenić!

Reklama