Reklama
Reklama
Warszawa
Reklama

Te wyznania gwiazd zszokowały opinię publiczną

15 września 2012, 10:05
Newspix / AKPA
Gwiazdy zazwyczaj chętnie wyjawiają sekrety ze swojego życia osobistego, jest jednak kilka tematów, wciąż uważanych za tabu, o których nawet najbardziej wylewni wolą milczeć. Niektórzy celebryci postanowili jednak przełamać barierę i zdobyli się na wyznania, które zszokowały opinię publiczną.

Materiał chroniony prawem autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu za zgodą wydawcy INFOR Biznes. Kup licencję

Reklama
Reklama
Tematy:
przemoc ofiara Beata Pawlikowska szok wyznanie Katarzyna Figura tabu gwiazda Ilona Felicjańska Zofia Ragankiewicz Maria Czubaszek gwałt

Powiązane

Reklama

Komentarze(40)

Uwaga, Twój komentarz może pojawić się z opóźnieniem do 10 minut. Zanim dodasz komentarz -zapoznaj się z zasadami komentowania artykułów.
  • maleretowana żona
    2012-10-09 11:09:32
    Panowie po jaką cholerę się żenicie macie dzieci a potem je dręczycie bijecie znęcacie się fizycznie i psychicznie.Lepiej siedźcie w domu ze swoimi mamusiami i to im dajcie czadu za to że was takimi potworami wychowały że za młodu was w dupę nie biły.pozdrowienia dla wszystkich ********** DAMSKICH BOKSERÓW.Jeśli któryś ma problem to polecam wizytę u psychiatry.
    0
  • Współczująca
    2012-09-15 15:53:32
    Trzeba dużej odwagi ażeby publicznie wyjawiać najbardziej skrywane sekrety, które zaburzają psychikę. Jest to też rodzaj samoterapii. Czy skuteczny?. Czas pokaże. Ale, miłe Panie zawsze trzeba pamiętać, że nikt i nic , za żadną cenę (czy to dobrobytu, czy wyższego statusu społecznego czy kariery zaodowej) nie może wam odbierać prawa do godnego życia , Szacunek do samej siebie jest najważniejszy i tego szacunku trzeba wymagać także od innych wobec siebie.
    0
  • dzidka
    2012-10-27 07:25:59
    nikt nie zrozumie kobiety dlaczego pozwala się poniżać niszczyć przez kolejne lata ja sama nie potrafię tego zrozumieć odeszłam od męża 5 lat temu mam 54 lata blizny w duszy które czas nie zagoi dzieci które niosą piętno pani katarzyno proszę walczyć nikt nie ma prawa maltretować fizycznie ipsychicznie człowieka
    0
  • EWA KOBY
    2012-10-13 15:45:42
    BYC ODPOWWIEDZALNYM W NIEODPOWIEDZALNYM SWIECIE JESTES TYLKO GOSCIEM WSZYSTKO PWINNO BYC CUDOWNE I TAK JEST NIEODPOWIEDZALNYCH LAWIRANTOW ALA POLITYKOW ZDYKTOWANYCH
    0
  • Szelka
    2012-11-17 13:38:53
    Smoktunowicz były członek PO - partii miłości , katującej słabszych
    1
  • Jadwiga
    2012-11-13 20:38:10
    Maria czubaszek nie mogła zszokować opinii publicznej swoim wyznaniem o dokonanej aborcji. W czasach jej młodości takie zabiegi były stosowane dosyć często.Popytajcie starszego pokolenia ,to wam o tym powie. Z tego żyli lekarze g

    inekolodzy.Było za to mniej niechcianych,bitych i uśmiercanych noworodków.
    0
  • EWA KOBY
    2012-10-08 23:39:39
    TO BRAK ANDRENALINY U FACETOW KTORYM SIE WYDAJE ZE JA MAJA I SIE WYZYWAJA NA KOBIETACH I SWOICH DZIECIACH ALA BYCZKI FERDYNANDO MESKO -MIESKO ARMATURY WOJNY PARU OKRADA CALY SWIAT A ON NISZCZY SWOICH NAJBLIZSZYCH BO JEST NIESPELNIONY A INNYM FACETOWO PODAJE REKE ALA WYBRANYM POLITYCKOWCOM CZY KLEROWCOM BANKOWCOM UBEZPIECZENIOWCOM ITD ITP KTORZY ZA SWOJE BLEDY NIE SA PODDAWANI ODPOWIEDZIALNOSCI I DLATEGO SA NIE ODPOWIEDZIALNI BO REPREZENTUJA 6 PANOW
    0
  • Marek
    2012-11-26 16:04:21
    Kora mniej używek,bo Jeszce sobie coś przypomni czy nie był to ojciec?
    2
  • tak sadzę.
    2013-12-27 15:42:00
    Jakos pierwsze co mi przychodzi do głowy, to to, że jęśli one czynia takie wyznania po tylu latach, to robia to z chęci zyskania na popularności. Chęc bycia popularnym, jak widac, to potężna siła. Wszyscy lekarze w takich wypadkach mówią, że o takich sprawach nie wolno mówić. Trzeba o tym zapomniec, bo to łatwiej znieść. Kto tu ma rację?
    0
  • lolo
    2012-09-16 09:42:52
    ja bym swojego sekretu nie upublicznila!!,a wyznanie kory to jakas kpina,choc jestem przeciwnikiem kleru,jej przeszlosc mowi sama za siebie,jak i babulki mazurowny to smieszny okaz niczym zaba w bagnie.Poza tym te kobiety nie maja szacunku dla sienie,kazdy ma sekrety o ktorych nawet nie mowi sie na spowiedzi.
    0
  • Mig.
    2012-09-16 11:28:08
    Te wypowiedzi nikogo nie zszokowały one tylko uzasadniają głupotę tych Pań , bo jak mówi stare przysłowie,, Co komu do domu kiedy chałupa nie jego,, i wszelkiego rodzaju brudy załatwia się w zarodku.
    0
  • Zyzol
    2012-09-16 11:41:25
    A ona była żeniata z tym idiotą Cejrusiem !
    0
  • alex
    2012-09-16 13:15:32
    Dlaczego sa nazywane "GWIAZDAMI' To sa zwkle baby, ktore tylko zostaly wylansowane ale nic wiecej.
    0
  • zoro
    2012-09-16 13:26:59
    jakie gwiazdy, to są zwykłe ladacznice.Niewielu pewnie pamięta wybryki figury i problemy z policją.Kto chciałby mieć taką żonę jak te tzw. gwiazdy.
    0
  • heloo
    2012-09-17 12:55:36
    a ja w to wszystko nie wierzę, posłuchajcie, stało się modne molestowanie, bicie,poniżanie no to czemu nie podbić sobie punktów
    0
  • Alan
    2012-09-17 11:10:50
    Co się stało z Polkami. Co za beznadziejne twarze. Gdzie są ładne Polki ???
    0
  • barbara
    2012-09-22 18:49:06
    zgadzam sie z opiniami,nie wyjawia sie skretow juz ich nie lubie
    0
  • GR.....
    2012-09-24 11:32:14
    brudy domowe zostaja w domu...opowiadajac publicznie osmieszaja same siebie i swojego partnera, a najbardziej cierpia dzieci i nikt nie powie ze to wszystko robia dla dobra dziecka,..to manewr reklamowy w momencie jak kariera wygasa lub jej nie ma,.. kobiety gdzie szacunek dla wlasnego ja...
    0
  • irenat
    2012-09-23 18:02:41
    Zadnej z tych pań nie uznaję za gwiazdę.Gwiazdą były; Marlena Ditrich,MerlinMonroe ,Sophia Loren Liz Teylor i może jeszcze paru innych,bo w Polsce nie ma tzw. GWIAZD.
    0
  • ola
    2012-09-21 16:46:50
    A jak z siusianiem do donic w hotelach?Po siusianiu nie pozostala trauma.
    0
  • Mamma
    2012-09-24 22:46:43
    Kobiety przeciez nie żyjemy w średniowieczu, nie wolno dać sie tak traktować mężom oprawcom. Szanujmy się i przestańmy milczeć takie traktowanie jest wbrew prawu. Moze publicznie bym tego nie roztrząsała ale jestem za wypowiedzeniem slowa "basta" ukochanemu, który bije czy znęca się psychicznie. Wiem, co przeżyłam i brudy warto wyprać poza swym domem. To jest ważne, żeby mieć honor i godność a nie tchórzyć.
    0
  • wilga
    2012-09-25 10:23:05
    wszystkie ponizane i bite kobiety powinny o tym mowic zylam z mezem alkochlikiem 23 lata to co przeszlam tylko nie liczni wiedza kiedy zdecydowalam sie to przerwac jego rodzina do dzis uwaza ze to moja wina nie tkneli palcem zeby nam pomoc mnie i dwojce dzieci tesciowa i siostra jego zawsze mowily ze chlopy wszystkie pija i to osoby wyksztalcone brawo pani kasiu jestem z pania
    0
  • nie warto milczeć
    2012-09-25 11:04:56
    To właśnie przez szacunek do siebie nie należy milczeć. Czasy dulszczyzny się skończyły i GR powinien zrozumieć, że ośmiesza się namawiając kobiety do cierpienia w milczeniu. To właśnie godzenie się na znęcanie się psychiczne i fizyczne upadla kobiety i prowadzi do samozagłady.
    Jeżeli matka męża Pani Figury mówi, że oburza ja postępowanie syna to warto zastanowić się kto mówi prawdę.
    0
  • LIDIA HANNA
    2012-09-25 11:54:27
    Kobiety bite,poniżane przez męzów nie odchodzą od nich,ponieważ STATUS bycia ŻONĄ nobilituje je we własny przekonaniu.Kto pierwszy potępił mnie ,gdy rozwiodłam się z mężem,który chciał zrobić mnie ofiarą,zakompleksić,pozbawić poczucia własnej wartosci?KOBIETY! Totalny ostracyzm właśnie z ich strony spotkał mnie.Miałam odwagę przeciwstawić się dulszczyżnie,ratując siebie i dziecko przed psychopatą.
    0
  • ewita
    2012-09-25 23:09:42
    bardzo lubię i szanuję p.Marię Czubaszek za szczerość i bezpruderyjność. Po prostu jest wspaniała ! Życzę dużo zdrowia P. Mario !
    0
  • mm
    2012-09-26 15:01:15
    LIDIA HANNA - Skąd ja to znam... Rękoczynów w moim małżeństwie było niewiele, ale były. Za to mój były mąż próbował znęcać się nade mną przede wszystkim psychicznie. Mężem moim oczywiście już nie jest, ale... No właśnie. Zdradzana, poniżana i upokarzana nieustannie żona mojego sąsiada usiłuje mnie nieustannie przekonywać o ile jestem "gorsza" od niej, bo ona ma męża, a ja nie. Masakra! Woli być nieszczęśliwa w małżeństwie, niż szczęśliwa po rozwodzie? Może mi to ktoś wytłumaczyć?
    0
  • Jolanta
    2012-09-26 16:00:53
    jolanta
    Pani Kasiu rozumiem pania doskonale ,przeżyłam również pieklo . Cudownie ,ze zPani się odważyla a Pan który pisze ,że nie powinno sie wywlekac tajemnic grubo się myli ,trzeba o tym mówić własnie dla dobra swojego i dzieci .Ja zrobiłam to ,ale za pózno poniważ dzieci sa dorosłe ,ale są skrzywdzone i mówią ,że powinnam rozstać się z mężem jak były małe nie miałyby tylu złych wspomnien i słabości,kompleksów,ucieczki w anoreksjję i zaburzenia pewnści siebie .
    0
  • ewa
    2012-09-30 13:56:00
    Czy pan szanowany prawnik dalej robi karierę i dalej jest szanowanym po dwóch przypadkach rękoczynów? Ciekawe...
    0
  • JD
    2012-10-01 22:51:50
    Po co prać brudy na ulicy? Nie rozumiem, nich ktoś wyjaśni, proszę.
    0
  • starsza Femina-57
    2012-10-02 17:53:08
    Dosyć milczenia i oszustw.Prawda nas wyzwoli.To nam Stwórca dał przywilej wydawania na świat potomstwa i jak go wychowamy takim będzie(mimo cech DNA) pozdrawiam wszystkie Feminy.
    0
  • zniesmaczona
    2012-10-03 07:02:33
    Oto mamy "kobiety z klasa"! Jestem starej daty - kto to wlasciwie jest "celebryta"?
    0
  • Przechodzień
    2012-10-03 10:33:23
    Pani Kasiu, po opisanych przez Panią przejściach może warto by było zrobić kurs np. karate, złamać mężowi nos, prawą rękę i lewą nogę, a zaraz potem iść do pierdla za znęcanie się nad małżonkiem. Dopiero by się Pani przekonała, że sądy są w takich przypadkach bardzo mobilne i rypią wyroki aż miło.
    0
  • omen
    2012-10-08 14:19:13
    Porządna kobieta... tylko ***** ma łajdaczkę
    0
  • EWA KOBY
    2012-10-08 23:30:18
    TO BRAK ANDRENALINY U FACETOW KTORYM SIE WYDAJE ZE JA MAJA I SIE WYZYWAJA NA KOBIETACH I SWOICH DZIECIACH ALA BYCZKI FERDYNANDO MIESKO -MIESKO ARMATURY WOJNY PARU OKRADA CALY SWIAT A ON NISZCZY SWOICH NAJBLIZSZYCH BO JEST NIESPELNIONY A INNYM FACETOWO PODAJE REKE ALA WYBRANYM POLITYCKOWCOM CZY KLEROWCOM BANKOWCOM
    0
  • Marek
    2012-11-26 16:03:12
    Myślę,że prawnik powinien stracić prawa do obrony jeżeli biję zonę,wie jak rozwiązać temat jak nie pasują do siebie są Sądy a nie przemoc szok a tu się dziwić prostaczkom
    0
  • Jorg
    2013-03-17 15:15:27
    Hmm mają mało-przecież zarabiali krocie dlaczego nie odkładaliJorg??
    0
  • Betelgeuse
    2012-11-14 11:58:31
    Czemu przez tyle lat pozwalała sobie na to. Niezależna finansowo, inteligentna kobieta. Masochistka? Wcale mi jej nie żal. A czemu służą teraz te publiczne wyznania-oto temat na książkę kolejnej celebrytki.
    1
  • wes
    2014-12-07 10:17:48
    ,,ajia kcial by obacczyc kore i tom drugom ,,, w iednym wyze,,,jak siem walom PO starymu,,,
    1
  • KOBIETA
    2013-03-09 21:27:38
    Niedobrze mi od komentarzy w których chwali się kogoś za zabicie własnego dziecka. Pogratulować tylko - banda socjopatów - matkę Madzi powiesić, Czubaszek ozłocić. Wszyscy jesteście nienormalni, czy jak? Zamordowała człowieka, na dodatek własne dziecko w swoim ciele - to się nadaje do długoterminowego leczenia i powinno być karalne, ale oczywiście w świecie debilnej mody na nazywanie zła dobrem, to już nie jest takie oczywiste. Czubaszek do lekarza na zmarszczki się leczyć, bo na głowę już za późno, a wszystkim fascynatkom odciąć internet, bo do prawa głosu też trzeba dorosnąć - nie tylko wiekiem
    1
  • Viola
    2012-10-11 18:57:30
    Jest mi tak przykro kiedys pisalam ze krytycy docenili talent dopiero jak pani Kasia zbrzydla i stracila slodkosc na twarzy,teraz wiem ze to nie Ameryka Ja zniszczyla tylko wypasiony mazulek.Szkoda urody To byla tak bosko piekna kobieta zycze po rozwodzie zeby nie szla na kompromisy dzieci niech on sobie spotyka ale bez niej .Wazne zeby go nie spotykala dojdzie do siebie i wypieknieje nam znow.Zasluguje na dobre zycie a ona tak cierpiala jestem w szoku TAKA KOBIETA ! Powodzenia pani Kasiu!
    3
Reklama

Zobacz więcej

Reklama