Korwin Piotrowska o przeprosinach za negatywne recenzje płyt Brzozowskiego: Niebezpieczny precedens. Zaleje nas chłam

| Aktualizacja:

Przeprosiny dla Rafała Brzozowskiego za negatywne recenzje jego płyt zamieszczone na portalu Interia, wywołały prawdziwą burzę. Karolina Korwin Piotrowska obawia się, że ta sprawa będzie początkiem kneblowania ust krytykom.

wróć do artykułu
  • ~anowak
    (2018-04-04 10:46)
    *********** od powoda winowajcą tego niebezpiecznego cenzorskiego precedensu jest jednak, wydaje mi się, sąd, który wydał przychylne powodowi, a wydaje mi się, że niesprawiedliwe, orzeczenie. Wiadomo czy orzekniętą karą dla skazanego, oprócz zadośćuczynienia w postaci publicznych przeprosin prasowych, jest dodatkowa kara finansowa?
  • ~Helena
    (2018-04-04 11:06)
    Krytykować też trzeba umić, pani Karolino. Jest róznica międzu krytykiem a krytykantem.
  • ~ o d p .
    (2018-04-04 14:05)
    Dlaczego Piotrowska krytykuje tylko artystów z tvp? Przekazuje wtedy tylko cześć prawdy, bo chłam nas zalewa, coraz gorszy, coraz częstszy lecz chłam w tvn.
  • ~karolcia
    (2018-04-04 15:04)
    Piotrowską nie ma co się przejmować. Głupia baba.
  • ~dasder
    (2018-04-04 15:10)
    Czyli teraz mamy potulnie podziwiać pseudo-gwiazdy lansowane przez medialnych cwaniaków???? Kto to jest ten koleś?!!! Polska obsuwa się w stronę zamordystycznej prowincji gdzie każdy boi się powiedzieć "a" żeby komuś nie podpaść. Ten wyrok to absolutny skandal pokazujący, że i sędziowie zaczynaj stosować tę samą taktykę i "na wszelki wypadek" wolą uczestniczyć w tłumieniu wolnego słowa. Artysta wystawia swoją twórczość na publiczną ocenę, a skoro tak, musi się liczyć z tym że ktoś uzna go za beztalencie mizdrzące się do pań. Jak komuś to nie pasuje niech nie zawraca głowy publiczności! WON Z TAKIMI PSEUDO-ARTYSTAMI!!!
  • ~antyMOnia
    (2018-04-04 17:30)
    Chłam to Piotrowskiej wynurzenia w TVN.
  • ~qqq
    (2018-04-04 19:12)
    Recenzja powinna być merytoryczna i profesjonalna, powinna zwierać analizę twórczości, niestety rozwinęło się chamstwo posługjące się wyzwiskami i wycieczkami osobistymi. Zacytowany fragment recenzji jest poniżej krytyki. Na marginesie - nie wiem kto to jest Brzozowski.
  • ~mongo
    (2018-04-04 20:31)
    Pani Piotrowska porównuje żałosne insynuacje i obelgi nijakiego Walińskiego (gość znany od dzisiaj, bo interia przez niego straci kasę...) do Słonimskiego, czy Kałużyńskiego. Haha .To jest dopiero nowa skala obciachu. Rozumiem, że Pan Kałużyński zwracał się do innych per oślizgła galareta, ewentualnie per beztalencie i na tym zbudował swoją pozycję i nazwisko. Szkoda słów.
  • ~cyc
    (2018-04-04 21:21)
    Chłoptaś z boys bandu będzie bogaty jak Janowski, parę lat pokręci kołem, bo tego chłamu nikt nie kupi
  • ~swiat pelny jednodniowych "artystow"
    (2018-04-05 08:02)
    Chlam juz nas zalal. Pop kultura ma niski poziom artystyczny. Narobilo sie tylu "artystow",co gryza mikrofon i brzdakaja na gitarze abo eksponuja uda ,pupy czy bicepsy.
  • ~Ona
    (2018-04-05 12:34)
    Brzozowski to dno. Zgadzam sie w calej rozciaglosci z autorem recenzji z Interii. Do tego jeszcze nieudolnie nasladuje Janowskiegi w tym swoim dennym kole fortuny. Poza tym co to ma byc, skoro ktos wydaje kase na jego plyte albo oglada te zenuncje w tv, za ktora placi, to chyba ma prawo do odeny watpliwego talentu tego pana czyz nie? Jak widac ochronka PISu dziala idealnie, w koncu nie moga sobie pozwolic na krytyke jednej z niewielu "gwiazd" swojej stacji.
  • ~Karl
    (2018-04-06 12:46)
    Ajajaj! Niech nikt nie śmie obrażać "tfurcóf" . Zwłaszcza tych z przerośniętym ego i wspinających się na wyżyny czegokolwiek... Sialalala dups. On kocha mnię. Ja nie kocham cię, bo on kocha mnię. Sialalala dups tralala.
  • ~Gazeta Wyblakła
    (2018-04-06 20:31)
    MAMO JA GŁÓPIA KUP MI TRAMWAJ
  • ~mieczysław
    (2018-04-07 14:00)
    Jakim trzeba byc inbecylem,zeby tak po hamsku krytykowac. I to tylko dlatego,że TVN dobrze płaci. A zeby kogoś krytykowac,to trzeba być lepszym od krytykowanego..
  • ~Juzewka
    (2018-04-09 07:53)
    Dziwna kobieta z syndromem głębokiego niedopchnięcia......