Jan i Jakub, synowie zmarłego Macieja Kuronia, odziedziczyli kulinarny talent po ojcu. Wydaje się, że wiodącą rolę w tym duecie odgrywa Jan Kuroń, który coraz śmielej poczyna sobie w świecie mediów i show biznesu. Zobacz galerię!
Ciekawe skąd dziadek walczący z komuną miał kase żeby tatusia Jana wysłać na rok do znanej b. drogiej światowej szkoły kulinarnej do Stanów?
Ten rok ustawił rodzinkę na pokolenia. Gdyby nie nazwisko nikt by o nim nie słyszał.
Nic nie moge sie dopatrzec w tych zdjeciach. Stoi facio w fartuchu z chochla i od razu kucharz celebryta.
Tak oto tworzy sie celebrytow.
PO-siadzcie media... z kogos zrobicie nikogo i z nikogo kogos.
Skąd ta złośliwość w ludziach... Rozpychających się na rynku beztalenci kulinarnych jest na KOPY! A u tego Kuronia (Jaśka) jadłem i chłopak jest skromny, serdeczny i gotuje wyśmienicie!! (nie wiem, jak jego brat, który nagle się pojawił, jako kucharz ale daleki jestem od oszczerstw na jego temat!)
Ale TAK, lepiej polaczki jad ocierać z podbródków, to takie nasze, polskie...
1.Michnika
2.Szejnfelda
3.Rotfelda
4.Bauman
5.Gieremka
6.Mazowieckiego
..itd...itp :)))))
Ten rok ustawił rodzinkę na pokolenia. Gdyby nie nazwisko nikt by o nim nie słyszał.
Tak oto tworzy sie celebrytow.
PO-siadzcie media... z kogos zrobicie nikogo i z nikogo kogos.
Ale TAK, lepiej polaczki jad ocierać z podbródków, to takie nasze, polskie...